Jeta në Zvicer- Informim dhe Kshilla-Onlineu  

Të hollat dhe financat 

Në rast se ju  jetoni  dhe banoni në Zvicër, të hollat për ju janë tema më e rëndësishme. Sepse Zvicra është shtrenjtë. Krejt çka ka të bëjë më të holla, në shqim të parë për fillestaret është e komplikime. Financat në Zvicër zhvillohen në banka, post dhe institutet tjera financiare.

Në këto fletë të kapitullit Valuta do të gjeni informacione me rëndësi, qe nga hapja e një kontoje e deri të mundësit e pagesës, si  mund të kurseni ju, më shumë njohuri mbi një konsum kreditor, një automjet në lezing, si mundeni ju të holla të dërgoni në shtëpi, apo çka krejt duhet të dini për borxhet.

 

Banka apo Post

Shumë banka, posta dhe institute tjera financiare ofrojnë produktet dhe shërbimet e tyre. Këtu është me rëndësi, qe ju këto oferta duhet mirë ti studioni para se gjithash duke pasur përsysh nevojat tuaja individuale dhe pasandaj të zgjidhni njërën preje tyre.
Posta zvicerane nuk është Bankë, miro kjo ofron në çdo postë financiare apo filial të saj shërbime të shumta financiare dhe produkte. Disa transaksione  postare janë më të lira si p.sh. hapja e kontos apo një Card postare financiare.

In this section: Konto bankare ose postare , Buxheti , Krediti , Borxhi , Kursimi, Pagesa , Valuta e huaj (Devizat)