Jeta në Zvicer- Informim dhe Kshilla-Onlineu  

Fëmija

Përkujdesja medicinave për fëmijët në Zvicër, bëhet nga mjeket specialist për fëmijë. Njëjtë si për të vjetrit që është Mjeku i shtëpisë edhe fëmijët duhet të kanë mjekun e tyre. Përcjellja permanente e fëmijës nga i njëjti mjekë eshë me rëndësi si për fëmiun ashtu edhe për mjekun. Vizita e parë të mjeku në princip fillon pas muajt të parë të lindjes. Mjekët e fëmijëve përkujdesën për të rinjtë gjerë në moshën 18 vjeçare.

 
 
 
 
Kliko këtu:

In this section: Vaksinimet , Kontrolli mbi përkujdesjen

Related links: